Історіографічний посібник з академічним змістом - Куций, І. (Історіографічні дослідження в Україні, 2018)
Рецензія на книгу: Яремчук В. П. Українська історіографія: суспільно-політична історія: посібник. Острог: Видавництво Національного університету "Острозька академія”, 2017. 288 с. Review of the book: Yaremchuk V. P. Ukrainian historiography: socio-political history. Ostrog: Publishing House of the National University
of Ostroh Academy, 2017. 288 p.