Bлияние газофлюсовой обработки расплава на жидкотекучесть алюминиевых сплавов - Найдек, В.Л.; Наривский, А.В.; Федоров, В.В.; Пионтковская, Н.С. (Процессы литья, 2015)
Приведены данные о жидкотекучести алюминиевого сплава АК7 после разных способов газофлюсового рафинирования расплава. Наведено дані про рідкотекучість алюмінієвого сплаву АК7 після різних способів газофлюсового рафінування розплаву. The dates about fluidity of the aluminum alloy AK7 after different processes of gas-flux refining of it’s melt were presented.