Із зали засідань Президії НАН України (3 липня 2019 р.) (Вісник НАН України, 2019)
На засіданні Президії НАН України 3 липня 2019 року розглядалися такі питання: про зустріч Президента України
В.О. Зеленського з керівництвом НАН України (доповідач —
академік НАН України Б.Є. Патон); науково-технічні розробки
Інституту проблем машинобудування ім. А.М. Підгорного НАН України
в галузі сучасної енергетики та високотехнологічного машинобудування (доповідач —
член-кореспондент НАН України
А.В. Русанов); сучасні археологічні відкриття
в Національному історико-археологічному заповіднику «Ольвія» НАН України
(доповідач — доктор історичних наук А.В. Буйських); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними грамотами НАН України
і Центрального комітету профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.