Сучасні археологічні відкриття в Національному історико-археологічному заповіднику "Ольвія" НАН України (стенограма наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 3 липня 2019 р.) - Буйських, А.В. (Вісник НАН України, 2019)
У доповіді висвітлено результати новітніх археологічних досліджень, що здійснюються за міжнародними проектами Ольвійською археологічною експедицією Інституту археології НАН України в Національному історико-археологічному заповіднику «Ольвія» НАН України, та їх роль у вивченні давньої історії України.