Із зали засідань Президії НАН України (11 вересня 2019 р.) (Вісник НАН України, 2019)
На засіданні Президії НАН України 11 вересня 2019 року розглядалися такі питання: щодо стану та перспектив
розвитку наукової освіти
в Україні (доповідач — академік
НАН України С.О. Довгий); наукові повідомлення молодих
учених установ НАН України
(доповідачі — доктор фізико-математичних наук К.В. Терлецька, кандидат
хімічних наук Ю.П. Муха, кандидат політичних наук
А.Ю. Ясінська); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України і Центрального комітету
профспілки працівників НАНУкраїни (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.