Боротьба українського населення за збереження національної освіти на Волині у 1930-х роках - Цецик, Я.П. (Інститут української археографії та джерелознавства імені М.С. Грушевського НАН України, 2009)
У статті досліджено участь членів українських політичних партій УНДО та УСРП у справі захисту української школи від полонізації на Волині у 1930-х рр. В статье исследовано участие членов украинских политических партий УНДО и УСРП в деле защиты украинской школы от полонизации на Волыни в 1930-х гг. The activity of Ukrainian political parties UNDO of USRP in the protection matters of Ukrainian school against Polonisation in Volyn region during 1930th.