Алгебра — симфонія душі (до 75-річчя члена-кореспондента НАН України Ю. А. Дрозда) - Бондаренко, В.М.; Любашенко, В.В.; Сисак, Я.П. (Вісник НАН України, 2019)
15 жовтня виповнюється 75 років відомому українському математику, визнаному фахівцю-алгебраїсту, лауреату Державної премії України в галузі
науки і техніки (2007), премії ім. М.М. Боголюбова (2015) і ім. М.О. Лаврентьєва (2019) НАН України, президенту Українського математичного товариства, завідувачу відділу алгебри і топології Інституту математики НАН України, доктору фізико-математичних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України (2012) Юрію Анатолійовичу Дрозду.