80-річчя академіка НАН України М. Ф. Харченка (Вісник НАН України, 2019)
21 жовтня 2019 р. виповнюється 80 років відомому вченому в галузі магнетооптики і магнетизму, доктору фізико-математичних
наук, професору, академіку НАН України Миколі Федоровичу
Харченку.