60-річчя члена-кореспондента НАН України І. М. Притули (Вісник НАН України, 2019)
8 жовтня 2019 р. виповнюється 60 років відомому вченому, фахівцю в галузі матеріалознавства монокристалічних матеріалів, доктору фізико-математичних наук, професору, члену- кореспонденту НАН України Ігорю Михайловичу Притулі.