Діяльність О.Г. Тройницького у Головному управлінні цензури (1857-1861 рр.) - Картелян, О.Д. (Інститут української археографії та джерелознавства імені М.С. Грушевського НАН України, 2009)
Стаття присвячена діяльності вченого-статистика, громадського та державного діяча О.Г. Тройницького у Головному управлінні цензури. Статья посвящена деятельности ученого-статистика, общественного и государственного деятеля А.Г. Тройницкого в Главном управлении цензуры. Article is devoted to the activity of A.G. Troynitsky in the Main governing of the censorship.