Нове явище в структуроутворенні твердого сплаву Т5К10 - Прокопів, М.М. (Сверхтвердые материалы, 2018)
Повідомляється про виявлення нової хімічної сполуки “особливо видовженої” форми в традиційній зернистого типу структурі твердого сплаву Т5К10, який одержали вільним спіканням у вакуумі при 1500 °С з додатковим відпалюванням у вакуумі при 1200 °С та ізотермічною витримкою впродовж 7 годин. Сообщается об обнаружении нового химического соединения “особо удлиненной” формы в традиционной зернистого типа структуре твердого сплава Т5К10, который получили свободным спеканием в вакууме при 1500 °С с последующим отжигом в вакууме при 1200 °С и изотермической выдержкой в течение 7 часов. It is reported that a new chemical compound of an extra elongated shape has been found in the conventional granular structure of T5K10 hard alloy produced by pressureless sintering in vacuum at 1500°C followed by annealing in vacuum at 1200°C and isothermal holding for 7 h.