Картографічний аспект дослідження адміністративно-територіального устрою України - Сосса, Р. (Регіональна історія України, 2014)
У статті висвітлюється
просторова локалізація адміністративних одиниць в Україні у картографічному зображенні. Особливу увагу приділено делімітаційним
та демаркаційним картам кордонів, що проходили територією України у різний час, із зазначенням місць їх зберігання. В статье освещается пространственная локализация административных единиц
в Украине в картографическом изображении. Особое внимание уделено делимитационным и демаркационным картам границ, проходивших по территории Украины в разное время, с указанием мест их
хранения. The article deals with the spatial localization
of the administrative units in Ukraine on the maps. Particular attention
is paid to the delimitation and demarcation maps of borders, held
in the territory of Ukraine in different times. The locations of maps storage
are mentioned.