Місто на кордоні: Кам’янець-Подільський на початку 1920-х рр. - Подкур, Р. (Регіональна історія України, 2014)
Досліджуються особливості життя населення прикордонного міста Кам’янця-Подільського на початку 1920-х рр. Акцентується увага на методах формування більшовиками політичної лояльності місцевого населення. Исследуются особенности жизни населения пограничного города Каменца-Подольского в начале 1920-х гг. Акцентируется внимание на методах формирования большевиками политической лояльности местного населения. Specific features of life routine of border city during early 1920th. Author points out the methods of gaining political loyalty of local population.