Стан адміністративного поділу Києва в 50 – 90-х рр. ХХ ст. - Архипова, С. (Регіональна історія України, 2014)
Стаття присвячена аналізу адміністративно-територіального поділу Києва у період 50 –90-х років ХХ ст. Досліджуються процеси перейменування міських районів і розширення міської смуги, подається коротка характеристика районів. Статья посвящена анализу административно-территориального деления Киева в период 50–90-х годов ХХ в. Исследуются процессы переименования городских районов и расширения городской черты, предложена краткая характеристика районов. The article is devoted to the critical analysis of the administrative-territorial division of Kiev during the 50-90 years of the 20th century. Author pays major attention to the processes of renaming the urban areas and extending the city limits and provides a short description of areas.