Конференція з неруйнівного контролю в новому форматі - Посипайко, Ю.М.; Щупак, С.О. (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2018)
24–27 жовтня 2017 р. Українське товариство з неруйнівного контролю та технічної діагностики (УТ НКТД) за ініціативою та підтримкою ПП «ДП- ТЕСТ» (директор О.В. Павлій) провело в польському курортному містечку Наленчув Люблінського воєводства науково-технічну конференцію з міжнародною участю «Неруйнівний контроль в контексті асоційованого членства України в Європейському Союзі: законодавство, технічні регламенти, стандартизація, сертифікація, лабораторії».