Інституалізація національної політики більшовиків та формування її болгарського напрямку в УСРР - Грищенко, Ю. (Регіональна історія України, 2015)
У статті аналізуються основні напрямки національної політики більшовиків та їх реалізація в середовищі українських болгар. В статье анализируются основные направления национальной политики большевиков и ее реализация в среде украинских болгар. The article analyzes the main directions of the national policy of the Bolsheviks and its implementation among the Ukrainian Bulgarians.