Схема Бюй-Балло для виявлення періодичних змін кореляційних характеристик стохастичних коливань - Яворський, І.М.; Юзефович, Р.М.; Мацько, І.Й. (Фізико-механічний інститут ім. Г.В. Карпенка НАН України, 2009)
Проведено аналіз когерентних оцінок періоду часової мінливості кореляційної і коваріаційної функцій періодично корельованого випадкового процесу. Виведено формули для дисперсії оцінок, досліджено їхні властивості. The analysis of coherent estimates of time changeability period for correlation and covariation functions of periodically correlated random processes is carried out. The formulae for estimates variation are derived, their properties are investigated.