Договірно-правова база з питань кордону й двосторонніх прикордонних відносин України та Російської Федерації в 1990-х – 2000-х рр. - Дмитрук, В. (Регіональна історія України, 2016)
У статті розглядається стан договірно-правової бази з питань кордону й двосторонніх прикордонних відносин, аналізуються основні проблеми, пов’язані з невирішеністю кордонних суперечок між Україною і Російською Федерацією в 1990-х – 2000-х рр. В статье рассматривается состояние договорно-правовой базы по вопросам границы и двусторонних пограничных отношений, анализируются основные проблемы, связанные с нерешенностью пограничных споров между Украиной и Российской Федерацией в 1990-х – 2000-х гг. The article examines the state of the legal framework for border and bilateral border relations, analyzes the main problems associated with the unresolved border dispute between Ukraine and Russia in the 1990s – 2000s.