Мінливість регіональної свідомості у гібридних протистояннях: стресові та травматичні коди у просторі пам'яті - Нагорна, Л. (Регіональна історія України, 2017)
У статті розглянуто соціальні параметри регіональної свідомості як
прояву тотальної недовіри з переважанням страхів, травм, тривожних очікувань. У фокусі уваги – теоретичні й практичні аспекти, пов'язані з анексією Криму та збройним протистоянням на Донбасі. В статье рассмотрены социальные параметры регионального сознания как проявления тотального недоверия с преобладанием страхов,
травм, тревожных ожиданий. В центре внимания – теоретические и практические аспекты, связанные с аннексией Крыма и вооруженным противостоянием на Донбассе. The article deals with the social aspects of regional consciousness. They
are considered as manifestations of total distrust with the predominance of fears,
traumas, anxious expectations. The focus is on theoretical and practical aspects
related to the annexation of the Crimea and armed confrontation in Donbas.