Кримський вузол на вишиванці - Якубова, Л. (Регіональна історія України, 2017)
Стаття присвячена осмисленню базових проблем української національної політики в контексті загострення кримського питання на сучасному етапі. Аналізуються причини та наслідки кризи української національної свідомості, пропонуються шляхи етнополітичної стабілізації в Кримському регіоні. Статья посвящена осмыслению базовых проблем украинской национальной политики в контексте обострения крымского вопроса на современном этапе. Анализируются причины и последствия кризиса украинского национального сознания, предлагаются пути этнополитической стабилизации в Крымском регионе. The article is devoted to comprehension of the basic problems of the Ukrainian national policy in the context of exacerbation of the Crimean issue at the present stage. The causes and consequences of the crisis of Ukrainian national consciousness are analyzed, ways of ethnopolitical stabilization are offered in the Crimean region.