Питання делімітації та демаркації сухопутної частини українсько-російського державного кордону в нормативно-правовій базі України - Дмитрук, В. (Регіональна історія України, 2017)
У статті розглядається стан нормативно-правової бази України з питання делімітації та демаркації сухопутної частини українсько-російського державного кордону та основні проблеми позначення кордону на місцевості. В статье рассматривается состояние нормативно-правовой базы Украины по вопросу делимитации и демаркации сухопутной
части российско-украинской государственной границы и основные проблемы обозначения границы на местности. The article examines the state of the legal and regulatory framework
of Ukraine regarding the delimitation and demarcation of the land part of the
Ukrainian-Russian state border and the main problems of designating the
border on the ground.