Суспільно-політичний простір Криму на периферії "русского мира" - Якубова, Л. (Регіональна історія України, 2018)
В статті підсумовуються наслідки анексії Криму в суспільно політичній царині та прогнозуються подальші шляхи розвитку геополітичної
ситуації в регіоні. В статье подводятся итоги аннексии Крыма
в общественно-политической сфере и прогнозируются перспективы развития геополитической ситуации в регионе. The article summarizes the results of the annexation of
the Crimea in the socio-political sphere and predicts the prospects for the
development of the geopolitical situation in the region.