Підвищення завадостійкості сигналу з 4-позиційною фазовою маніпуляцією - Мандзій, Б.А.; Бондарєв, А.П.; Максимів, І.П. (Фізико-механічний інститут ім. Г.В. Карпенка НАН України, 2009)
Розглянуто можливість технічної реалізації приймання радіосигналів з квадратурною фазовою маніпуляцією за умов низького відношення сигнал/шум. The possibility of engineering implementation of receiving of radio signals with quadrature phase shift keying at low signal-to-noise ratio is rotined in this paper.