Договірно-правова база з питань кордону України та Республіки Білорусь у 1990-х — 2000-х рр. - Дмитрук, В. (Регіональна історія України, 2018)
У статті розглядається стан договірно-правової бази з питань кордону й двосторонніх прикордонних відносин, аналізуються основні напрями діяльності, пов'язані з налагодженням прикордонного співробітництва, делімітацією та демаркацією кордону між Україною і Республікою Білорусь у 1990-х — 2000-х рр. В статье рассматривается состояние договорно-правовой базы по вопросам границы и двусторонних пограничных отношений, анализируются основные направления деятельности, связанные с налаживанием приграничного сотрудничества, делимитации и демаркации границы между Украиной и Республикой Беларусь в 1990-х — 2000-х гг. The article highlights the state of the legal framework on border issues and bilateral border relations, analyzes the main activities related to the establishment of cross-border cooperation, delimitation and demarcation of the border between Ukraine and the Republic of Belarus in the 1990s — 2000s.