Методи оцінювання структурної живучості ієрархічних інформаційних мереж регіональних радіоелектронних комплексів - Мандзій, Б.А.; Волочій, Б.Ю.; Озірковський, Л.Д. (Фізико-механічний інститут ім. Г.В. Карпенка НАН України, 2009)
Розглянуто два методи надійнісного аналізу регіональних радіоелектронних комплексів з ієрархічною структурою. Методи призначені для оцінки структурної живучості симетричних та несиметричних ієрархічних структур простого і складного підпорядкування. Two methods of reliability analysis of regional radio electronic complex system with a hierarchic structure are described in article. Methods are used for estimation of structural vitality of symmetric and non-symmetric hierarchic structure with simple and complex submission.