Застосування малоінвазивних операцій у лікуванні хворих на колоректальний рак, ускладнений непрохідністю кишечника - Бойко, В.В.; Лихман, В.М.; Шевченко, А.М.; Меркулов, А.О.; Османов, Р.Р. (Міжнародний медичний журнал, 2018)
Проаналізовано можливості використання малоінвазивних хірургічних втручань у пацієнтів з ускладненими формами колоректального раку. Висвітлено питання вибору методу хірургічного лікування і наведено його результати у зазначеної категорії хворих. Проанализированы возможности применения малоинвазивных хирургических вмешательств у пациентов с осложненными формами колоректального рака. Освещены вопросы выбора метода хирургического лечения и приведены его результаты у указанной категории больных. The possibilities of use of minimally invasive surgical interventions in patients with complicated forms of colorectal cancer are analyzed. The questions of choosing the method of surgical treatment are highlighted. The results of surgical treatment of this category of patients are presented.