Иммуногистохимические факторы прогноза рака эндометрия - Михановский, А.А.; Теплова, М.А.; Круговая, И.Н.; Харченко, Ю.В.; Щит, Н.Н.; Федоренко, Н.В.; Моисеенко, Ю.А. (Міжнародний медичний журнал, 2018)
Представлены результаты исследований молекулярно-биологических маркеров mt p53, Bcl2, Ki-67, VEGF, изучение которых дает ценную информацию о развитии рака эндометрия, агрессивности его течения и эффективности лекарственной терапии. Подано результати досліджень молекулярно-біологічних маркерів mt p53, Bcl2, Ki-67, VEGF, вивчення яких дає цінну інформацію про розвиток раку ендометрію, агресивність його перебігу та ефективність лікарської терапії. The results of investigation of molecular-biological markers mt p53, Bcl2, Ki-67, VEGF are presented. Their investigation gives a valuable information about development of endometrial cancer, aggressiveness of its course and therapy efficiency.