Хранителі материнства. Династія акушерів-гінекологів Грищенків - Снурников, О.С. (Міжнародний медичний журнал, 2018)
Одна з найяскравіших сторінок історії вітчизняної медицини пов’язана зі славетною харківською родиною акушерів-гінекологів Грищенків. Її видатному представнику — ученому зі світовим ім’ям Валентину Івановичу Грищенку 27 листопада 2018 року виповнилося б 90 років. Це достойний привід згадати життєвий і професійний шлях лікарів зі знаменито