Співак В. Філософські погляди Антонія Радивиловського в контексті української духовної культури ХVIІ століття. Монографія - Шуміло, С. (Сiверянський лiтопис, 2019)
Рецензія на книгу: Співак В. Філософські погляди Антонія Радивиловського в контексті
української духовної культури ХVIІ століття. Монографія. Чернігів:
SCRIPTORIUM, 2018. 328 с.