Клінічні особливості пацієнтів із синдромом біологічно неактивного гормону росту - Спринчук, Н.А. (Міжнародний медичний журнал, 2019)
Визначено частоту синдрому біологічно неактивного гормону росту серед хворих із низькорослістю. Описано фенотип, досліджено особливості анамнезу, фізичного та статевого розвитку пацієнтів. Определена частота синдрома биологически неактивного гормона роста среди больных с низкорослостью. Описан фенотип, исследованы особенности анамнеза, физического и полового развития пациентов. The frequency of the biologically inactive growth hormone syndrome in the patients with short stature was determined. The phenotype has been described, the anamnesis features, physical and sexual development of the patients have been examined.