Святилище у восточной крепостной стены в боспорском городе Китее - Молев, Е.А.; Молева, Н.В. (Археологія і давня історія України, 2015)
В статье исследуются материалы раскопок святилища у восточной крепостной стены
Китея в 1981-1995 годах. Авторы дают характеристику новых помещений и наиболее интересных находок. Делается общий вывод о сакральной
принадлежности данного участка городища с IV в. до н.э. по VI в. н.э. Статтю присвячено матеріалам розкопок Святилища біля східної стіни у боспорському місті
Кітей у 1981-1995 рр. Автори описують відкриті
споруди та найбільш цікаві знахідки та роблять
висновки щодо сакральних покровителів цієї частини міста з IV ст. до н.е. до VI ст. н.е. The article deals with the materials of excavations
the Sanctuary at the East fortress wall in the Bosporian
city Kyta in 1981-1995 years. The authors describes
new buildings and the most interesting finds,
drew the common conclusion about sacral accessory
this part of the city from IV BC to VI AD.