Аннотированный список земноводных Восточной Европы - Писанец, Е.М. (Збірник праць Зоологічного музею, 2010)
Впервые приводится полный таксономический список земноводных Восточной Европы, который насчитывает 30 таксонов видового ранга (10 видов хвостатых и 20 видов бесхвостых амфибий). Уперше наведено повний таксономічний список земноводних Східної Європи, що налічує 30 таксонів видового рангу (10 видів хвостатих та 20 видів безхвостих амфібій). A complete taxonomic list of Eastern European amphibians that includes 30 taxa of species rank (10 species of salamanders and 20 species of frogs) is present.