Нові знахідки маловідомих видів совок (Lepidoptera, Noctuidae) фауни степової зони України - Махіна, В.О.; Ключко, З.Ф. (Збірник праць Зоологічного музею, 2012)
Наведено нові данні щодо розповсюдження совок в степовій зоні України. Виявлено новий вид для фауни України ─ Cucullia virgaureae. Уперше зареєстровано для материкової частини України Chortodes morrisii. Наведено нові для регіональних фаун Дніпропетровської, Донецької, Миколаївської областей та АР Крим види. Приведены новые данные по распространению совок в степной зоне Украины. Установлен новый вид для фауны Украины ─ Cucullia virgaureae Boisduval, 1840. Впервые зарегистрирован для материковой части Украины Chortodes morrisii (Morris, 1837). Приведены новые для региональных фаун Днепропетровской, Донецкой, Николаевской областей и АР Крым виды. New data on distribution of owlet moths on the territory of Ukrainian were presented. Cucullia virgaureae Boisduval, 1840 ─ new species for Ukrainian fauna was identified. Chortodes morrisii (Morris, 1837) was registered for continental part of Ukraine. Some rare species were detected for the regional fauna of Dnipropetrovsk, Donetsk, Nikolaev and the Crimea regions for the first time.