Cocoon spinning behavior of Trioxys curvicaudus Mackauer, 1967 (Hymenoptera, Braconidae: Aphidiinae) - Kaliuzhna, M.O. (Збірник праць Зоологічного музею, 2015)
First results on cocoon-spinning behavior of aphid parasitoid Trioxys curvicaudus Mackauer, 1967 are reported. Даны первые результаты по изучению поведения во время плетения кокона паразитоидом тлей Trioxys curvicaudus Mackauer, 1967. Наведено перші результати з вивчення поведінки під час плетіння кокона паразитоїдом попелиць Trioxys curvicaudus Mackauer, 1967.