Каталог колекції бабок (Odonata) Природничого музею Чернівецького національного університету - Смірнов, Н.А.; Андрющенко, Т.Г.; Ткебучава, І.Б. (Збірник праць Зоологічного музею, 2016)
Представлено каталог бабок, що зберігаються у фондах Природничого музею Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича. Колекція налічує понад 500 екз. бабок, що відносяться не менше як до 42 видів з 21 роду, 9 родин і 2 підрядів. Представлен каталог стрекоз, которые хранятся в фондах Природоведческого музея Черновицкого национального университета им. Юрия Федьковича. Коллекция насчитывает более 500 экз. стрекоз, относящихся к не менее чем 42 видам из 21 рода, 9 семейств и 2 подотрядов. The catalogue of the dragonflies collection in Nature History Museum of Yuriy Fedkovych Chernivtsi National University are presented. The Collection contains more than 500 specimens from 42 species, 21 genera, 9 families, and 2 suborders.