Кусково-поліноміальні алгоритми аналізу процесів у неоднорідних середовищах - Біленко, В.І.; Божонок, К.В.; Дзядик, С.Ю.; Стеля, О.Б. (Кибернетика и системный анализ, 2018)
Запропоновано, теоретично обґрунтовано та програмно реалізовано високоточні чисельно-аналітичні алгоритми апроксимації розв'язків задач у неоднорідних середовищах на основі застосування лінійних поліноміальних операторів. Предложены, теоретически обоснованы и программно реализованы высокоточные численно-аналитические алгоритмы аппроксимации решений задач в неоднородных средах на основе применения линейных полиномиальных операторов. The authors propose, theoretically substantiate, and programmatically implemented high-precision numerical-analytical algorithms for approximation of problems solutions in inhomogeneous media on the basis of linear polynomial operators.