Розширене засідання семінару «Методи обчислювальної математики та математичне моделювання процесів в неоднорідних середовищах» та координаційна нарада «Питання оптимізації обчислень» (ПОО-XLV) (Кибернетика и системный анализ, 2018)
12 квітня 2018 року в Інституті кібернетики імені В.М. Глушкова НАН України (Київ) відбулися розширене засідання семінару «Методи обчислювальної математики та математичне моделювання процесів в неоднорідних середовищах» з нагоди 30-річчя створення відділу «Оптимізація чисельних методів» Інституту кібернетики та Координаційна нарада «Питання оптимізації обчислень» (ПОО-XLV) з підготовки до проведення XLVI наукового форуму Міжнародного симпозіуму «Питання оптимізації обчислень» (Київ, 24 27 вересня 2019 року).