Бімагічні вершинні розмітки - Семенюта, М.Ф.; Неділько, С.М.; Неділько, В.М. (Кибернетика и системный анализ, 2018)
Введено поняття еквівалентності вершинних розміток на заданому графі. Доведено еквівалентність трьох бімагічних розміток для регулярних графів. Одержано частинний розв'язок задачі існування 1-вершинної бімагічної вершинної розмітки мультичасткових графів. Доведено, що послідовність бірегулярних графів допускає 1-вершинну бімагічну вершинну розмітку, Введено понятие эквивалентности вершинных разметок на заданном графе. Доказана эквивалентность трех бимагических разметок для регулярных графов. Получено частное решение задачи существования 1-вершинной бимагической вершинной разметки мультидольных графов, Доказано, что последовательность бирегулярных графов допускает 1-вершинную бимагическую вершинную разметку. The notion of the equivalence of vertex labelings on a given graph is introduced. The equivalence of three bimagic labelings for regular graphs is proved. A particular solution is obtained for the problem of the existence of a 1-vertex bimagic vertex labeling of multipartite graphs.