Математична модель обґрунтування оптимального бойового складу збройних сил держави з позицій теорії відверненого збитку та з урахуванням економічних чинників - Можаровський, В.М.; Годзь, С.В. (Кибернетика и системный анализ, 2018)
Викладено суть та основний зміст математичної моделі обґрунтування оптимального бойового складу збройних сил держави з позицій теорії відверненого збитку та з урахуванням економічних чинників. Ця стаття є продовженням досліджень методичних аспектів обґрунтування бойового складу збройних сил держави з позицій теорії відверненого збиткуробничого капіталу не менша його ринкової вартості. В статье изложены суть и основное содержание математической модели обоснования оптимального боевого состава вооруженных сил государства с позиций теории предотвращенного ущерба и с учетом экономических факторов. Эта статья является продолжением исследований методических аспектов обоснования боевого состава вооруженных сил государства с позиций теории предотвращенного ущерба. The paper describes the essence and main content of the mathematical model of the substantiation of the optimal combat staff of the armed forces of the state from the standpoint of the theory of prevented damage and with regard to the economic review. This paper continues (supplements) the previous study in the methodological aspects of the substantiation of the combat staff of the armed forces from the standpoint of the theory of prevented damage.