Золотые индикации монет из раскопок некрополя Херсонеса - Анохин, В.А.; Сон, Н.А. (Археологія і давня історія України, 2016)
Статья посвящена публикации золотых индикаций, найденных в склепах на территории Западного некрополя Херсонеса в 1982 году. У публікації представлено золоті індикації (indicationes)
монет з розкопок Західного некрополя Херсонеса 1982 р. експедицією Інституту археології АН
УРСР під керівництвом В.М. Зубаря спільно з Херсонеським історико-археологічним заповідником. The publication presents golden ghost coins (indicationes)
from the excavations at the Western necropolis
in Chersonesos in 1982 by the Joint Expedition of the
Institute of Archaeology, Academy of Sciences of the
URSR and of the Chersonesos Historical and Cultural
Preserve, headed by V.M. Zubar.