Нотатки археографа на сторінках Спогадів Павла Потоцького - Климова, К. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2009)
Рецензія на книгу: Білокінь С. Музей України (Збірка П. Потоцького): Дослідження, матеріали. – К., 2006. – 474 с. Видання вийшло під грифом Інституту історії України НАН України та Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника.