Математичні моделі для комплексної оцінки функціонального стану організму людини в екстремальних умовах - Гальчина, Н.І.; Корнюш, І.І.; Семчик, Т.А. (Теорія оптимальних рішень, 2019)
Розроблена та досліджена комплексна математична модель основних функціональних систем організму людини з метою виявлення механізмів їх взаємовпливу та взаємодії при внутрішніх та зовнішніх збуреннях. Разработана и исследована комплексная математическая модель основных функциональных систем организма человека с целью выявления механизмов их взаимовлияния и взаимодействия при внутренних и внешних возмущениях A complex mathematical model of the main functional systems of the human body was developed and investigated in order to identify the mechanisms of their cross-impact and interaction under internal and external disturbances