Розв'язування задачі умовної оптимізації на множині сполучень - Нагірна, А.М. (Теорія оптимальних рішень, 2019)
Розглянуто алгоритм знаходження максимального значення цільової функції з урахуванням додаткових лінійних обмежень на множині сполучень. Продемонстровано застосування алгоритму на числовому прикладі. Рассмотрен алгоритм нахождения максимального значения целевой функции с учетом дополнительных линейных ограничений на множестве сочетаний. Представлено практическое применение алгоритма. The algorithm for finding the maximum value of the objective function is considered taking into account additional linear constraints on a set of combinations.The practical application of the algorithm is considered.