Папярэднія вынікі раскопак Мядзельскага замка ў 2013—2015 гг. - Плавінскі, М.А. (Археологія і давня історія України, 2017)
Артыкул прысвечаны аналізу вынікаў раскопок
Мядзельскага замка канца XV — сярэдзіны XVII ст.
(Мінская вобласць Р эспублікі Беларусь), якія праводзіліся ў 2013—2015 гг. Таксама разглядаюцца
матэрыялы папярэдніх археалагічных даследаванняў помніка і дадзеныя наяўных пісьмовых крыніц. Статья посвящена анализу материалов раскопок
Мядельского замка (Минская область Республики
Беларусь), которые проводились в 2013—2015 гг. This article analyzes the materials of Miadzel сastle
excavations (Minsk region of Belarus), which were carried
out in 2013—2015.