Исследования городищ Путивльского Посемья в 2016 г.: итоги и перспективы - Каравайко, Д.В. (Археологія і давня історія України, 2017)
В статье изложены результаты исследований
городищ раннего железного века бассейна р. Сейм 2016 г. Памятники рассматриваются в контексте изучения вопросов топографии, характера оборонных сооружений, особенностей материальной культуры. У 2016 р. фактично було завершено розвідки,
спрямовані на дослідження городищ раннього залізного віку Путивльського Посейм'я. Обстеження проводилися в межах Глухівського та Кролевецького р-нів Сумської обл. Знято нові топографічні плани пам'яток. In 2016 was actually completed explorations aimed
to study the early Iron Age hillforts in Putivl Poseym’ya.
Surveys were conducted within Glukhov and Krolevets
regions, Sumy region.