Зольник Циркуновского городища - Пеляшенко, К.Ю. (Археологія і давня історія України, 2017)
В публикации освещены результаты раскопок
единственного зольника на городище скифского времени у с. Циркуны. На території Циркунівського городища відомий
тільки один зольник, що розташований у північній
частині другого двору пам'ятки. В результаті розкопок 2009—2010 рр. він був повністю досліджений з прилеглою до нього територією. In the hillfort Tsyrkuni known only one ash-hill, located
in the northern part of the second courtyard settlement.
As a result of excavations 2009—2010, it was
completely studied with the surrounding areas.