Ґречило Андрій. Сучасні символи областей України - Фелонюк, А. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2009)
Рецензія на книгу: Ґречило Андрій. Сучасні символи областей України. – Київ; Львів: б. в., 2008. – 48 с. + VIII с.; іл.