Городище Циркуни: палеоетноботанічні дослідження - Горбаненко, С.А. (Археологія і давня історія України, 2017)
До наукового обігу введено нові палеоетноботанічні матеріали ранньозалізного віку з городища Циркуни. В научный оборот вводятся новые палеоэтноботанические материалы раннего железного века из городища Циркуны. New palaeoethnobotanic materials from Tsyrkuny hillfort (Fig. 1) dated to Early Iron Age are introduced to the scholarly circulation.