Розпізнавання нечітких підводних образів - Писаренко, В.Г.; Корнеєв, С.В.; Писаренко, Ю.В.; Варава, І.А. (Компьютерная математика, 2018)
Описано імітаційну модель розпізнавання розподілу полів гідроакустичного тиску. Описана имитационная модель распознавания распределения полей гидроакустического давления. The simulation model of the hydroacoustic pressure distribution field recognition is described.