Типологічна специфіка та аналіз вторинної обробки знарядь шару ІІ стоянки Королево - Вотякова, О.Л. (Археологія і давня історія України, 2017)
Дано повну типологічну характеристику та результати аналізу вторинної обробки знарядь
шару ІІ стоянки Королево. Основну увагу приділено специфіці ретуші та акомодаційних елементів. Статья посвящена анализу коллекции орудий
слоя ІІ стоянки Королево. В работе приведено обоснование методики обработки артефактов и их типологическая характеристика. This article is devoted to the analysis of the tool collection
from horizon ІІ of the site of Korolevo. The paper
evaluates the typological and morphological characteristics
of the artifacts.